Banen

Banen er ca. 1.500 Meter lang.

Banens underlag er mellem hård/blød og består af grus med en del sten i. Der kan forekomme store sten på dele af banen. Banen har mange sving og hop i forskellige varianter.

Banen vil normalt være rettet af og store sten vil være fjernet inden trænings begyndelse. Banen kan tåle meget vand og vil normalt blive drænet for vand inden trænings begyndelse. Til tørkeperioder er der et effektivt vandingsanlæg, som vander hele banen så det ikke støver.

Der kommer hurtigt spor og bremsehulle ved træning og løb, så det anbefales at man justere sine dæmpere derefter.

Ved dækvalg til banen anbefales det at bruge dæk af typen intermediate-to-soft. (Eks. Michelin Starcross MS3 eller Dunlop D756).

Der er en vaskeplads, som skal benyttes ved vask af motorcykel.
Der er strømstik i ryttergården.
Der er et spiloliedepot, hvor alle olier og væsker skal deponeres.

Kørsel i ryttergården, samt alt start af motorer i ryttergården er forbudt. Dog kan Quad og sidevogn køre i tomgang ind til starten.

Det er forbudt at efterlade sig affald i ryttergården, man skal benytte de opstillede affaldscontainere, eller tage det med hjem. Det er heller ikke tilladt at efterlade sig brugte crossdæk, kæder, tandhjul mv., man skal tage det med hjem og derefter deponere det på den lokale genbrugsstation.